Változás Műhely

Aviva módszer

2017. január 27. - Jancsurák Kriszti

Az önismeret első lépése, hogy tested működésével tisztában légy. Csak akkor tudod megélni nőiességed a maga teljességében, ha megérted és elfogadod szervezeted működését.

Ez egy csodálatos felfedező út, ahol kapcsolatot teremthetsz tested természetes funkcióival és megérezheted mire van igazán szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan működjön.

Az Aviva torna egy olyan módszer, aminek segítségével kialakíthatod ezt a fontos kötődést a testeddel. Speciális beszorító és ellazító gyakorlatai támogatják a női szervek működését, beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait és fokozzák a szexuális teljesítő képességet

Ha szeretnéd megtanulni a tornát vagy személyre szóló, kifejezetten a Te egészségügyi helyzeteddel kapcsolatos bővebb információt kérni, KATT IDE vagy hívd a +3670-386-7111 számot. 

shutterstock_75459799.jpg

 

Mire jó a rendszeresen végzett Aviva torna fizikai szinten?

 

 • Hormonháztartás egyensúlyba hozására
 • Pajzsmirigy alul- és túlműködés kezelésére, TSH beállítására
 • Menstruációs fájdalmak megszüntetésére, enyhítésére és a ciklus rendezésére
 • Petefészekciszta, policisztás ovárium (PCOS), mióma, polip vagy klimax tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére
 • Peteérés elősegítésére, az ovuláció serkentésére
 • Petevezeték elzáródásának, szűkületének oldására, átjárhatóság elősegítésére
 • Vetélés utáni erőnlét és fogamzóképesség visszaszerzésére
 • Súlytöbblet esetén (hormonális eredetű) az optimális testsúly elérésének és megtartásának segítésére
 • Várandósan, szülés előtt, szülés után és inkontinencia eseteire külön gyakorlatsorokléteznek a megfelelő hatások elérésére
 • A változókorral járó hormonális változásokon való átsegítésre, a klimaxtünetek megszüntetésére
 • Saját belső hormonháztartás serkentésével a hormonszint normalizálására, hangulat javítására, a libidó megnövelésére és energikusabbá válásra
 • Inszemináció és lombikprogram előtt termékenység fokozásra, a beavatkozások sikerességének támogatására, a hormonkezelések mellékhatásainak mérséklésére
 • Nőgyógyászati műtétek előtt, regenerálódás támogatására
 • Szexuális teljesítőképesség fokozására és libidó emelésére

Ha szeretnéd megtanulni a tornát vagy személyre szóló, kifejezetten a Te egészségügyi helyzeteddel kapcsolatos bővebb információt kérni, KATT IDE vagy hívd a +3670-386-7111 számot. 

1000x350-1000x288.png

Hogyan hat az Aviva módszer lelki szinten?

 

Érzelmi állapotod hatással van a tested működésére. Amikor szomorú vagy, beesik a vállad és lassul a mozgásod. Ha hosszan elhúzódik ez az állapot, akár betegségek is kialakulhatnak szervezetedben. Amikor jól érzed magad, kipirul az arcod és még a szemed is csillogni kezd. 

Ez az ok-okozati összefüggés visszafelé is működik. Figyeld meg például, hogy egyenes háttal nem tudsz sírni. Ha a fejtetőre koncentrálsz és a hátad kihúzod, egyszerűen nem jönnek ki a könnyek. Tehát, ha megtanulod helyesen használni a tested, akkor hatással lehetsz az érzelmeidre is.

Az Aviva torna gyakorlatai célzottan mozgatják meg a testedben található érzelmi központokat és speciális mozdulatai kiegyensúlyozzák a nemi mirigyek működését. Ezért kiváló levertségre, depresszióra és jelentősen emeli a szexuális étvágyat, illetve teljesítőképességet. A női szexualitás a legfontosabb kapu az önmegismerésben. A torna segítségével irányításod alá vonhatod legrejtettebb izmaidat, ezáltal kapcsolódhatsz saját szexualitásodhoz és végül lényed középpontjához.

  

Hogyan tudod Te is megtanulni ezt a kivételesen hatékony módszert?

A gyakorlatokat egy 4 órás tanfolyamon sajátíthatod el és utána gyakorló órákon közösségben, vagy akár önállóan, otthon is végezheted őket. A tanfolyam részvételi díja 10 000Ft / fő, melyet 2 részletben fizethetsz be.

 

Következő tanfolyam időpontok:

 • 2017 május 20, szombat, 14:00-18:00
 • 2017 május 26, péntek, 16:30-20:30
 • 2017 május 27, szombat, 14:00-20:30

A tanfolyam helyszíne: 1011 Budapest, Bem rakpart 6. Budavári Művelődési Ház (Batthyány metró megállótól 700 méterre)

Ha szeretnéd megtanulni a tornát vagy személyre szóló, kifejezetten a Te egészségügyi helyzeteddel kapcsolatos bővebb információt kérni, KATT IDE vagy hívd a +3670-386-7111 számot. 

 

Várlak szeretettel az órákon! :) 

Jancsurák Kriszti

11111044_10152988832963315_8139931333175908029_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozasmuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr3612160045